Εταιρία Διαχείρισης Ξενοδοχείων και ΚαταλυμάτωνΕταιρία Διαχείρισης Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τουριστικών Καταλυμάτων 

Η Rezerv Online Hospitality Services είναι μια νέα εταιρεία στελεχωμένη από άτομα με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό κλάδο η οποία παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων σε επίπεδο πωλήσεων & μάρκετινγκ.

Μέσα από στοχευμένες ενέργειες, σκοπός της εταιρείας είναι η  αύξηση της πληρότητας των τουριστικών καταλυμάτων και η αποτελεσματική προώθησή τους στην Ελλάδα & το εξωτερικό. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη γνώση & διαχείριση συστημάτων από τα οποία απορρέουν επιβεβαιωμένες κρατήσεις.

Παράλληλα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε τουριστικού καταλύματος, η εταιρεία παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο να βοηθήσει τους ξενοδόχους να επιτύχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα ενώ ασχολείται και με την προώθηση της ιστοσελίδας του καταλύματος με την επίτευξη υψηλών θέσεων σε αναζητήσεις στη Google.  

Συγκεκριμένα οι βασικές δραστηριότητες της Rezerv Online Hospitality Services που αφορούν την διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων είναι οι εξής:

 • Καθορισμός ενιαίας τιμολογιακής πολιτικής του καταλύματος μετά από αξιόλογηση του ξενοδοχείου και έχοντας πάντα την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. 
 • Σύναψη συμβολαίων με τα δημοφιλέστερα συστήματα online κρατήσεων που αποφέρουν επιβεβαιωμένες κρατήσεις όπως booking.com, expedia.com, κτλ.
 • Διαχείριση όλων των κρατήσεων που πραγματοποιούνται μέσω των προαναφερόμενων online συστημάτων.
 • Ενσωμάτωση του BookRes σύστημα προώθησης και κρατήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του καταλύματος.
 • Προώθηση του καταλύματος σε ελληνικά ή ξένα τουριστικά γραφεία μέσω του δικτύου πωλήσεων του BookRes.
 • Αναβάθμιση ή κατασκευή ιστοσελίδας του καταλύματος και αποτελεσματική προώθηση της με συνεχή παρακολούθηση με στόχο την επίτευξη υψηλών θέσεων σε αναζητήσεις στη Google. 

 Προαιρετικές υπηρεσίες:

 • Διαχειριση των emails και επικοινωνία με πιθανούς πελάτες.
 • Διαχείριση της ιστοσελίδας του καταλύματος για αλλαγές περιεχομένου, φωτογραφίων, κτλ.
 • Προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter).

Πώς επιτυγχάνονται όλα τα παραπάνω

Η εταιρεία μας διαθέτοντας την εμπειρία της σε θέματα διαχείρισης κρατήσεων τουριστικών καταλυμάτων και εκμεταλλευόμενη την αντιπροσώπευση του πιο ολοκληρωμένου και σύγχρονου συστήματος κρατήσεων Bookres είναι ικανή να αυξήσει την προβολή του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο με άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση της πληρότητάς του καθ'όλη την διάρκεια λειτουργίας του. Συγκεκριμένα το bookres έχει τις εξής δυνατότητες:

 • Δουλεύει από την σελίδα του καταλύματατος ως ατομικό σύστημα σε μοναδικό σύνδεσμο.
 • Διαθέτει πλάνο κρατήσεων ημερολογιακό για πλήρη έλεγχο των στοιχείων κρατήσεων, πελατολογίου και διαθεσιμότητας.
 • Συνδέεται με τουριστικά γραφεία χρήστες του συστήματος BookRes τα οποία αυτόματα διαθέτουν όλες τις πληροφορίες και τις τιμές καθορίζονται από το κατάλυμα.
 • Συνδέεται αυτόματα με δίκτυα πωλήσεων-κρατήσεων π.χ www.greecehotel.com
 • Έχει δυνατότητες Β2Β για συνεργασία με τουριστικά γραφεία για μεμονωμένους και για γκρουπ.
 • Σύνδεεται και λειτουργεί ως channel manager για διασύνδεση και κενρτικό έλεγχο διαθεσιμότητας από το BookRes σε όλα τα κανάλια.

Τελευταία νέα

Τι προσφέρει η Εταιρία Rezerv Management

Περισσότερες πληροφορίες για Rezerv Management

Υπηρεσίες Διαχείρισης

Η Rezerv Online Hospitality Services δραστηριοποιείται στην διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων σε επίπεδο πωλήσεων & μάρκετινγκ. Μέσα από στοχευμένες ενέργειες, σκοπός της εταιρείας είναι η  αύξηση της πληρότητας των τουριστικών καταλυμάτων και η αποτελεσματική προώθησή τους στην Ελλάδα & το εξωτερικό. 

Πρωτοπορία - Σύστημα Reception

Η ενσωμάτωση του BookRes ως σύστημα προώθησης και κρατήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του καταλύματος αποτελεί μια νέα αλλά παράλληλα βασική υπηρεσία της εταιρείας μας. Εκμεταλλεύοντας την συνεργασία μας με την εταιρεία BookRes, το σύστημα κρατήσεων για τα ξενοδοχεία αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων του. 

 

Rezerv Online Hospitality Services

Η εταιρεία Rezerv Online Hospitality Services δημιουργήθηκε έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την διαχείριση τουριστικών καταλύματων με σκοπό την ανάδειξη και την αύξηση της προβολής τους στο διαδίκτυο. Παράλληλα μακροχρόνια μέσα από μια ολοκληρωμένη προβολή στο διαδίκτυο επιτυχγάνονται τα εξής:

 • Αύξηση του συνόλου των κρατήσεων που πραγατοποιούνται μέσω των online συστημάτων δίνοντας βαρύτητα στις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας του καταλύματος. 
 • Άμεση βελτίωση της κατάταξης του ξενοδοχείου στις αναζητήσεις μέσω Google.
 • Άμεση προώθηση του καταλύματος σε ελληνικά και ξένα τουριστικά γραφεία.

 

Το σύστημα BookRes χρησιμοποιούν ήδη οι παρακάτω πελάτες

Karavia Lux Inn
Anilio Plaza
Ξενοδοχείο Ναϊάδες
Πύργος Πετροπουλάκη
Ξενοδοχείο Marlton
Doupiani House
Alexandros Village
Ξενοδοχείο Ακτη Λιακάδα
Epavlis Resort
Fournia Village
Ξενοδοχείο Blue Aegean
Studio Anna